O nama

Obiteljski restoran udaljen 10km od centragrada Hvara, nudi spektakularan pogled koji se proteže od Bola na Braču na sjevernoj strani do Visa, Jabuke, Paklenskih otoka pa i Italije na južnoj strani.

Jedino mjesto na ceste sa koje se vidi more i na južnoj i na sjevernoj strani.

Prekrasni zalasci sunca u širokoj paleti boja od roze, narančaste do žarko crvene. Daleko od gužve i užurbanosti nudi potpunu relaksaciju i privatnost.

Bilo da želite ručati u ugodnom ambijentu ili samo popiti čašu vina dok čitate omiljenu knjigu. Restoran je otvoren u pred i post sezoni, te je tada vecere potrebno rezervirati, a u sezoni (6,7,8 i 9 mjesec) radi i za vrijeme večera. U sklopu restorana je i dječje igralište koje će dobro doći ne samo djeci, nego i roditeljima da bez žurbe ili straha za djecu uživaju u hrani koja je sa ljubavlju spremljena u ovom obiteljskom restoranu. Također tu je i teren za boće/balote i gosti slobodno i besplatno mogu igrati dok čekaju jelo ili da se opuste nakon jela.

Uz boćarski se teren nalazi vrt gdje gosti mogu vidjeti, a u sezoni i ubrati povrće koje će im biti posluženo. Svo je povrće eko i organskog uzgoja. Restoran je poznat po tradicionalno dalmatinskom jelu – PAŠTICADA (govedina kuhana u vinu najmanje 4h, te se služi sa domaćim njokima), zatim jelo PEKA gdje se uz bogatstvo povrća i krompira može birati između hobotnice, teletine, janjetine ili piletine te se mora naručiti 3h prije i služi se za 2 osobe minimalno.

Jela ovog restorana bazirana su na grillu gdje se isključivo koristi drvo, borovo i maslinovo, nikad ugalj. Uz uvijek svježe meso ili ribu sa grilla rado bi Vam preporučili domaći krumpir napravljen po receptu vlasnice restorana iz 80’te god.